ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

افزایش ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری امسال

معاون آموزشی وزارت بهداشت از شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در پنجاهمین دوره آزمون دستیاری تخصصی بالینی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 12
کد خبر: ۱۸۳۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر ابوالفضل باقری فرد در حاشیه بازدید از مراکز برگزاری پنجاهمین دوره آزمون دستیاری تخصصی بالینی گفت: بیش از ۱۳ هزار داوطلب در این آزمون امسال شرکت کردندکه تعداد شرکت کنندگان نسبت به سال‌های قبل بیشتر است و در نتیجه ظرفیت پذیرش هم افزایش خواهد داشت.

وی عنوان کرد: کارنامه اولیه و رتبه‌ها در اواخر خردادماه و کارنامه نهایی در شهریورماه منتشر می‌شود و داوطلبان می‌توانند ۱۰۰ رشته محل را انتخاب کنند.

باقری فرد با بیان اینکه تعداد شرکت کننده‌های خانم بیشتر است، افزود: طبق سنوات قبل، بیش از ۵۰ درصد پذیرفته شدگان، خانم هستند.

وی از در نظر گرفتن تمهیدات و ارائه تسهیلات برای رشته‌های کم اقبال مثل بیهوشی و طب اورژانس خبر داد و افزود: با توجه به این مصوبه که دانشجویانی که تا پایان شهریور ۱۴۰۲ فارغ التحصیل می‌شوند، می‌توانند بدون گذراندن طرح در آزمون دستیاری برای رشته‌های بیهوشی و طب اورژانس شرکت کنند، انتظار می‌رود تعداد صندلی‌های خالی در این دو رشته تکمیل شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص حق الزحمه دستیاران اظهار کرد: امسال حق الزحمه دستیاران را افزایش دادیم و با همکاری سازمان برنامه و بودجه در حال پیگیری هستیم تا دستیاران همانند پزشکان عمومی، حقوق ثابت دریافت کنند.

وی افزود: در سال جاری، حقوق دستیاران تخصصی بالینی مجرد، به ۸ میلیون تومان و متاهل، ۱۱ میلیون تومان افزایش یافته است. همچنین برای افراد مجرد در رشته‌های فوق تخصص، حقوق ۱۰ میلیون تومان و متاهل، ۱۳ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

به گفته باقری فرد، اقداماتی نظیر افزایش حق الزحمه دستیاری، تبدیل حق الزحمه به حقوق و افزایش ظرفیت پذیرش در رشته‌های تخصصی دستیاری بالینی باعث می‌شود تا نیاز کشور به متخصصان در مناطق مختلف رفع شود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر